Vertaile Cardo Kypäräpuhelinmalleja

Vertaile Cardo Kypäräpuhelinmalleja

Ryhmässä ajamisessa on oma viehätyksensä, mutta se on vielä parempaa, kun voit kommunikoida seuralaisesi kanssa. Tässä kohtaa kypäräpuhelin, eli intercom on loistava. Tunnetuimpia tuotemerkkejä tällä alalla on Cardo.

Tässä vertailussa tarkastellaan Cardon uusimpia moottoripyöräilijöille tarkoitettuja sisäpuhelinjärjestelmiä ja perehdytään niiden eroihin, ominaisuuksiin ja houkuttelevuuteen. Sukelletaanpa sisään:

Packtalk Edge

Packtalk Edge on Cardon lippulaiva. Se tukee jopa 15 ajajan ryhmäkeskustelua mesh-tekniikan avulla, joten se on ihanteellinen suurille moottoripyöräilijäryhmille. Sen erinomaiset JBL-kaiuttimet takaavat erinomaisen äänenlaadun myös suurilla nopeuksilla.

Bluetooth-version 5.2 ansiosta se tarjoaa vankan yhteyden ja pidemmän kantaman, joka ulottuu jopa 1,6 kilometriin (noin 1 maili). FM-radion ansiosta pyöräilijät voivat virittää suosikkiasemansa liikkeellä ollessaan. Edge-mallissa on myös magneettikiinnike.

Packtalk Edge -mallin huomattava etu verrattuna muihin malleihin on 3 vuoden takuu, joka tarjoaa investoinnillesi lisäturvaa.

Packtalk Neo

Packtalk Neo mahdollistaa sisaruksensa Packtalk Edgen tavoin 2-15 ajajan ryhmäviestinnän verkkoteknologian avulla. Se jakaa samanlaiset tekniset tiedot kuin Edge, kuten Bluetooth-versio 5.2 ja 1,6 km:n enimmäiskantama.

Vaikka sillä on vain 2 vuoden takuu, sen JBL-kaiuttimet ja FM-radio takaavat, ettet tingi äänenlaadusta ja viihteestä ajon aikana.

Freecom 4x

Freecom 4x on monipuolinen sisäpuhelin, joka tarjoaa ryhmäviestinnän 2-4 ajajalle. Se on sopiva valinta pienemmille ryhmille, jotka etsivät luotettavaa viestintälaitetta.

Yksiköstä toiseen maksimietäisyys on myös 1,6 km, kuten Packtalkin malleissa, mikä on vaikuttavaa luokassaan. Lisäksi Freecom 4x:ssä on sisäänrakennettu FM-radio, jonka avulla voit nauttia musiikista tien päällä. Sillä on 2 vuoden takuu.

Freecom 2x

Freecom-malliston kompaktimpi versio, Freecom 2x, tarjoaa viestintää kahdelle kuljettajalle. Maksimietäisyys on 800 metriä, joten se on ihanteellinen kaksikkoajureille, jotka eivät halua olla liian kaukana toisistaan.

Suuremman vastineensa tavoin siinä on FM-radio, ja siinä on 2 vuoden takuu, joka takaa, että olet turvassa mahdollisten valmistusvirheiden varalta.

Spirit HD

Spirit-sarjan Spirit HD -intercom on erinomainen valinta niille, jotka haluavat ajaa lyhyitä matkoja kumppanin kanssa. Laite tukee kahta ratsastajaa ja sen maksimietäisyys on 600 metriä.

Spirit HD:ssä on myös sisäänrakennettu FM-radio tien päällä tapahtuvaa viihdettä varten. Sillä on kuitenkin 2 vuoden takuu, kuten useimmilla muilla malleilla paitsi Packtalk Edgellä.

Spirit

Spirit on Cardon nykyisen malliston perusmalli. Yksinkertaisuudestaan huolimatta se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle ja tarjoaa selkeän viestinnän kahdelle kuljettajalle 400 metrin kantomatkan sisällä.

Siitä puuttuu sisäänrakennettu FM-radio, mikä voi olla ratkaiseva tekijä joillekin kuljettajille. Kuten kaikilla muillakin malleilla paitsi Packtalk Edge -mallilla, Spiritillä on 2 vuoden takuu.

Johtopäätös

Cardon sisäpuhelinjärjestelmien valikoima kattaa laajan kirjon ratsastajien tarpeita. Packtalk-sarja on ominaisuuksiltaan monipuolisin, joten se on ihanteellinen suurille ryhmille ja pitkän matkan ajajille.

Toisaalta Freecom-sarja tarjoaa vankat tekniset tiedot pienille ja keskisuurille ryhmille, kun taas Spirit-sarja palvelee niitä, jotka etsivät yksinkertaista mutta tehokasta viestintäjärjestelmää lyhyille ajomatkoille.