Cardo Kypäräpuhelimet

Cardo Kypäräpuhelimet
Cardo Systems on yksi johtavista moottoripyöräilyn kypäräpuhelimien valmistajista. Tehdas tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia kypäräkommunikaattoreita, jotka on suunniteltu parantamaan moottoripyöräilijän viestintää, viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Tehdas lanseerasi ensimmäisen kypäräpuhelimensa 2004 ja siitä lähtien se on kasvanut maailmanlaajuisesti tunnetuksi alan edelläkävijäksi. MP -kypäräkommunikaattoreiden kehityskaari on ollut vaikuttava. Uuden sukupolven kypäräpuhelimissa on erittäin korkeatasoinen äänentoisto ja Bluetooth intercom -ryhmäpuhelujen hallinta sekä akut kestävät pitkän ajopäivän. Progearmoto on virallinen Cardo -kypäräpuhelinten jälleenmyyjä - toimitamme laitteet suoraan varastosta nopeasti.
 • Vertaile malleja
  Etsitkö parasta moottoripyörän sisäpuhelinjärjestelmää? Tutustu vertailutaulukkoon Cardon uusimmista malleista moottoripyöräilijöille! Tutustu Packtalk Edge- ja Packtalk Neo -järjestelmien eroihin, ominaisuuksiin ja houkuttelevuuteen, sillä niissä on ryhmäkeskustelut jopa 15 kuljettajalle, erinomaiset JBL-kaiuttimet, Bluetooth 5.2 ja paljon muuta. Saat erinomaisen äänenlaadun jopa suurilla nopeuksilla, ja mukana on 3 vuoden takuu ja FM-radio. Valitse täydellinen Cardo-järjestelmä ryhmäkyyteihisi jo tänään!
 • Cardo Packtalk
  Meiltä Cardo Packtalk -kypäräpuhelimet ja kommunikaattorit moottoripyöräilyyn, -kelkkailuun ja vauhtilajeihin, joissa halutaan olla yhteydessä ja viihtyä. Packtalk Edge-, Neo- ja Custom -mallit ovat markkinoiden edistyksellisimpiä kypäräpuhelimia kätevällä ääniohjauksella ja intercom ryhmäpuhelulla. Nopeat toimitukset suoraan varastosta!
 • Cardo Freecom & Spirit
  Meiltä kaikki Cardo Freecom -kypäräpuhelimet ja -kommunikaattorit suoraan varastosta kotimaisesta verkkokaupasta viralliselta jälleenmyyjältä vaivattomasti - tutustu!
 • Cardo osat
  Meiltä kaikki Cardo Systems Packtalk Edge, Neo-, Custom ja Freecom -kypäräpuhelinten varaosat, JBL kuulokkeet, mikrofonit, kauko-ohjaimet ja tarvikkeet suoraan varastosta nopeasti - kokeile!
Suodin
Katsotuimmat
Hinta: korkein
Hinta: matalin
Uusimmat
Suosituimmat
Tuotenimi
Sijainti
Aseta laskevaan järjestykseen
24 tuotetta
16
40
80
16
40
80