Kelkkatakit ja kelkkahousut

Tervetuloa ProGearMoton moottorikelkkavaatteiden maailmaan, missä laatu ja suorituskyky kohtaavat lumisen seikkailun! Meiltä löydät vedenpitävät ja hengittävät kelkkatakit sekä kelkkahousut, jotka on suunniteltu vastaamaan moottorikelkkailun vaativiin olosuhteisiin. Näillä vaatekappaleilla varmistamme, että pysyt kuivana ja mukavana - oli sää mikä tahansa.

ProGearMoto on Suomen virallinen jälleenmyyjä, joten voit luottaa siihen, että tarjoamme vain parasta laatua. Kauttamme voit tilata markkinoiden parhaat kelkkatakit ja kelkkahousut helposti, nopeasti ja luotettavasti. Olemme tehneet hankinnan sinulle vaivattomaksi, jotta voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää – nauttimaan moottorikelkkailusta täysin siemauksin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa laadukas sekä ergonomisesti suunniteltu kelkkatakki ja moottorikelkkahousut. Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin!

 • Tobe
  Tobe kelkkatakit ja -housut pitävät moottorikelkkailijan lämpimänä ja kuivana säässä kuin säässä. Katso valikoima ja tilaa verkkokaupasta!
 • Scott
  Laadukkaat Scott kelkkatakit ja -housut jokaiselle kelkkailuharrastajalle! Tutustu ajovarustevalikoimaan ja tilaa verkosta.
 • Amoq
  Amoq, [{filter_all}]
 • Sweep
  Sweep, [{filter_all}]
 • Snowpeople
  Snowpeople, [{filter_all}]
Suodin
Katsotuimmat
Hinta: korkein
Hinta: matalin
Uusimmat
Suosituimmat
Tuotenimi
Sijainti
Aseta nousevaan järjestykseen
Tuotteet 1-40 / 260
16
40
80
Sivu
16
40
80