Tobe Novo V4 Monosuit Haalari, Everglade

Alkaen 749 € Normaalihinta 1045  €
Varastossa
Tuotenumero:
900423-014

TOBE Size Guide

Take your body measurements and compare them to our size recommendations. The measurements you see on our size guide are body measurements and not the actual measurements of our gear.
 We are currently in a transitioning phase with our sizes. And XL+ for Men and M+ for women many times runs smaller than in the size guide below.

A - Length: Your full length
B - Chest: Measure under arms around fullest part of chest
C - Waist: Measure around natural waist line
D - Hip: Measure around fullest part of lower hip with feet together
E - Inner Leg: Measure from crotch down inside of leg to floor
F - Arm: Measure shoulder tip to wrist
- - Hand Width: Measure width over knuckles
- - Hand Length: Measure from wrist to tip of middle finger
- - Head: Measure the circumference of your head

 
90pv ilmainen palautus ja koon vaihto
 
Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa, alle 150€: vain 7€
 
Toimitusaika n. 1-4 työpäivää, varastot Suomessa ja Ruotsissa
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto


Maksutavat

Tobe V4 Novo -monosuit on Tobe-mallistomme pisimpään käytössä ollut kelkkahaalari. Novossa on Kevlar-vahvisteiset polvet, rinta-aukotukset, 45 k-millimetrin vesipatsaan kalvo ja koko vartalon Cordura-vahvistus. Tämä on haalari, joka kestää testin!

Mukavat henkselit

Kuten metsurit, jotka viettävät päivänsä taivutellen, nostaen, leikaten ja raahaten, me pidämme hyviä henkselihousuja ratkaisevan tärkeinä suorituskyvyn kannalta. Räätälöityjä valjaitamme on pehmustettu mukavuutta varten, niissä on kolme säätöpistettä, jotta kaikki pysyy paikallaan, ja niissä on kaksi harkitusti sijoitettua radioklipsiä. Olkavarsien välissä oleva verkkopaneeli antaa sinulle ergonomisemman istuvuuden hengittävyydestä tinkimättä.

Täysi vetoketju jalassa

Useimmissa housuissa ei ole kokovetoketjua sivussa, ja kuvittelemme, että olet elänyt koko elämäsi housuihisi pääsemisessä hienosti ilman niitä. Muistele kuitenkin sitä päivää parkkipaikalla, kun laitoit kypärän päähäsi ja tajusit unohtaneesi polvisuojat. Kun se tapahtuu, ja seisot Novo V3 -housuissasi - se on se hetki, jolloin muistat jalkavetoketjut ja ihmettelet, miten pärjäsit niin kauan ilman niitä.


Vahvistetut saappaansäärystimet

Toisin kuin useimmat monosuitsit, saappaansäärystimet on valmistettu erityisen kovista materiaaleista, jotka kestävät astinlautojen aiheuttamaa kulumista. Löydät myös Kevlar® Armortex® -sekoitevahvikkeet hihansuusta, mikä tarkoittaa, että housujen helma näyttää yhtä hyvältä 100. päivänä kuin ensimmäisenä päivänä.


Taskuja ei voi koskaan olla liikaa

Tässä puvussa on 6 ulkotaskua, suojalasikohtainen tasku ja älytasku puhelimellesi, joten tässä puvussa on säilytystilaa kaikille seikkailun kannalta välttämättömille tarvikkeille - ja vähän enemmänkin. Se, mihin taskuun laitat tavaroita, on sinusta kiinni.


Tuuletus

Moottorikelkan ilmanvaihtojärjestelmä on ratkaisevan tärkeä koneen suorituskyvyn kannalta. Kun moottori ylikuumenee, se menettää tehoa. Kehomme toimii samalla tavalla - myös me tarvitsemme kykyä viilentyä. Kun suunnittelimme tämän puvun tuuletusta, saimme inspiraatiota leluistamme. Mikrovenytyspaneelit jäljittelevät tuuletussuojia, jotka pitävät sateen ja lumen poissa. Siirsimme tuuletusaukot lähemmäs rintaa, jotta ne toimivat optimaalisesti repun kanssa.  Smart-pocket Historian teknisesti kehittyneimpänä aikakautena useimmat päällysvaatteet vaativat meitä edelleen ottamaan puhelimen taskusta. Silikoninen älytaskumme on kosketusystävällinen ja auttaa sinua pitämään yhteyttä ja kommunikoimaan nopeammin, jotta voit käyttää vähemmän aikaa puhelimen esiin vetämiseen ja enemmän aikaa hauskanpitoon.  Miksi kaksi vetoketjua on parempi kuin yksi Liian tiukka kaulus tuntuu ahtaalta. Liian löysä kaulus voi olla kylmä. Ja leuan alla keskellä oleva vetoketju voi olla pistävä ja epämukava. Siksi kehitimme tämän monopuvun vetoketjun neljä kertaa uudelleen: suunnittelimme kauluksen, jonka jokainen kuljettaja


Useimmissa housuissa ei ole kokovetoketjua sivussa, ja kuvittelemme, että olet elänyt koko elämäsi housuihisi pääsemisessä hienosti ilman niitä. Muistele kuitenkin sitä päivää parkkipaikalla, kun laitoit kypärän päähäsi ja tajusit unohtaneesi polvisuojat. Tai säärisuojasi. Kun se tapahtuu, ja seisot Novo V3 -housuissasi - se on se hetki, jolloin muistat jalkavetoketjut ja ihmettelet, miten pärjäsit niin kauan ilman niitä.


Vahvistetut saappaansäärystimet

Toisin kuin useimmat monosuitsit, saappaansäärystimet on valmistettu erityisen kovista materiaaleista, jotka kestävät juoksulautojen aiheuttamaa kulumista. Löydät myös Kevlar® Armortex® -sekoitevahvikkeet hihansuusta, mikä tarkoittaa, että housujen helma näyttää yhtä hyvältä 100. päivänä kuin ensimmäisenä päivänä.


Taskuja ei voi koskaan olla liikaa

Tässä puvussa on 6 ulkotaskua, suojalasikohtainen tasku ja älytasku puhelimellesi, joten tässä puvussa on säilytystilaa kaikille seikkailun kannalta välttämättömille tarvikkeille - ja vähän enemmänkin. Se, mihin taskuun laitat tavaroita, on sinusta kiinni.


Ilmanvaihto

Moottorikelkan ilmanvaihtojärjestelmä on ratkaisevan tärkeä koneen suorituskyvyn kannalta. Kun moottori ylikuumenee, se menettää tehoa. Kehomme toimii samalla tavalla - myös me tarvitsemme kykyä viilentyä. Kun suunnittelimme tämän monopuvun ilmanvaihtojärjestelmää, saimme inspiraatiota leluistamme. Mikrovenytyspaneelit jäljittelevät tuuletussuojia, jotka pitävät sateen ja lumen poissa. Siirsimme tuuletusaukot lähemmäs rintaa, jotta ne toimivat optimaalisesti repun kanssa.


Smart-pocket

Historian teknisesti kehittyneimpänä aikakautena useimmat päällysvaatteet vaativat meitä edelleen ottamaan puhelimen taskusta. Silikoninen älytaskumme on kosketusystävällinen ja auttaa sinua pitämään yhteyttä ja kommunikoimaan nopeammin, jotta voit käyttää vähemmän aikaa puhelimen esiin vetämiseen ja enemmän aikaa hauskanpitoon.


Miksi kaksi vetoketjua on parempi kuin yksi

Liian tiukka kaulus tuntuu ahtaalta. Liian löysä kaulus voi olla kylmä. Ja leuan alla keskellä oleva vetoketju voi olla pistävä ja epämukava. Siksi kehitimme tämän monopuvun vetoketjun neljä kertaa uudelleen: suunnittelimme kauluksen, jonka jokainen kuljettaja voisi mukauttaa mukavuuden ja ilmanvaihdon yhdistelmää varten.


- Kalvo: Membraani: Sympatex® 45 000 mm
- 100 % tuulen- ja vedenpitävä

- Optimaalinen hengittävyys
- 45 000 mm:n vesipatsas
- Ergonomiset olkaimet 

- Raskaat saappaanlahkeet

- Verkko- ja taftivuori
- Sympatex®-kalvo
- Koko runko Cordura®

- Optimaalinen hengittävyys
- YKK Aquaguard® vetoketjut
- Armortex Kevlar -vahvikkeet
- Vahvistetut saumat
- Täysin saumattu
- Matalaprofiiliset laserleikatut rannesuojukset
Lisätietoja
ValmistajaTobe
Tuotenumero:900423-014
KategoriaMonosuits
 1. Tobe Tiro V3 Monosuit Haalari, Phantom
  Tobe Tiro V3 Monosuit Haalari, Phantom
  Alkaen 499 € Normaalihinta 726 €
 2. Tobe Novo V4 Monosuit Haalari, Marmelade
  Tobe Novo V4 Monosuit Haalari, Marmelade
  Alkaen 844 € Normaalihinta 1045  €
 3. Tobe Macer V2 Monosuit Haalari, Jet Black
  Tobe Macer V2 Monosuit Haalari, Jet Black
  Alkaen 702 € Normaalihinta 817 €
 4. Tobe Ekta Monosuit Haalari, Freesia
  Tobe Ekta Monosuit Haalari, Freesia
  Alkaen 626 € Normaalihinta 726 €
 5. Tobe Ekta Monosuit Haalari, Dragonfly
  Tobe Ekta Monosuit Haalari, Dragonfly
  Alkaen 626 € Normaalihinta 726 €
 6. Tobe Ekta Monosuit Haalari, Raspberry Sorbet
  Tobe Ekta Monosuit Haalari, Raspberry Sorbet
  Alkaen 626 € Normaalihinta 726 €
 7. Tobe Tiro V3 Monosuit Vuorellinen Haalari, Phantom
  Tobe Tiro V3 Monosuit Vuorellinen Haalari, Phantom
  Alkaen 545 € Normaalihinta 772 €
 8. Tobe Tiro V3 Monosuit Vuorellinen Haalari, Dragonfly
  Tobe Tiro V3 Monosuit Vuorellinen Haalari, Dragonfly
  Alkaen 623 € Normaalihinta 772 €
 9. Tobe Macer V2 Monosuit Haalari, Blue Aster
  Tobe Macer V2 Monosuit Haalari, Blue Aster
  Alkaen 702 € Normaalihinta 817 €
 10. Tobe Macer V2 Monosuit Haalari, Racing Red
  Tobe Macer V2 Monosuit Haalari, Racing Red
  Alkaen 702 € Normaalihinta 817 €