Tobe Novo V4 Monosuit Haalari, Everglade

Alkaen 599 € Normaalihinta 1099 €
1 kpl varastossa, toimitusaika n. 2-4 työpäivää
Tuotenumero:
900423-014

TOBE koko-opas

Valitse yleensä NORMAALI KOKO.

Tobe-moottorikelkkavaatteet ovat tilavampia kuin tavalliset ulkoiluvaatteet, jotta niissä on helpompi liikkua ja niissä voidaan käyttää eri välikerroksia ja suojavarusteita. Haalari näyttää yleensä hieman liian suurelta seistessäsi, mutta kun istut tai kumarrut, se ei purista.

MACER- ja EKTA-mallit ovat hoikempia ja kevyempiä malleja, jotka soveltuvat myös muuhun ulkoiluun.

Ota vartalonmitat ja vertaa niitä kokosuosituksiimme. Kokooppaassamme näkyvät mitat ovat vartalon mittoja eivätkä varusteidemme todellisia mittoja.

A - Vartalon pituus: Vartalosi pituus
B - Rintakehä: Kainaloiden alta ja rintakehän poikki.
C - Vyötärö: Mittaa luonnollisen vyötärölinjasi ympäriltä.
D - Lantio: Mittaa vyötärösi suurimman kohdan ympäriltä seisoessasi jaloillasi.
E - Säären sisäpuoli: Mittaa jalkovälistä ja säären sisäpuolta pitkin lattialle.
F - Käsivarsi: Mittaa olkapään kärjestä ranteeseen.

 
Ilmainen toimitus +150€ tilauksissa (norm. 6,90€)
 
Nopea toimitus n. 2-4 työpäivää
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
90pv ilmainen palautus / vaihto 


Maksutavat

Tobe V4 Novo -monosuit on Tobe-mallistomme pisimpään käytössä ollut kelkkahaalari. Novossa on Kevlar-vahvisteiset polvet, rinta-aukotukset, 45 k-millimetrin vesipatsaan kalvo ja koko vartalon Cordura-vahvistus. Tämä on haalari, joka kestää testin!

Mukavat henkselit

Kuten metsurit, jotka viettävät päivänsä taivutellen, nostaen, leikaten ja raahaten, me pidämme hyviä henkselihousuja ratkaisevan tärkeinä suorituskyvyn kannalta. Räätälöityjä valjaitamme on pehmustettu mukavuutta varten, niissä on kolme säätöpistettä, jotta kaikki pysyy paikallaan, ja niissä on kaksi harkitusti sijoitettua radioklipsiä. Olkavarsien välissä oleva verkkopaneeli antaa sinulle ergonomisemman istuvuuden hengittävyydestä tinkimättä.

Täysi vetoketju jalassa

Useimmissa housuissa ei ole kokovetoketjua sivussa, ja kuvittelemme, että olet elänyt koko elämäsi housuihisi pääsemisessä hienosti ilman niitä. Muistele kuitenkin sitä päivää parkkipaikalla, kun laitoit kypärän päähäsi ja tajusit unohtaneesi polvisuojat. Kun se tapahtuu, ja seisot Novo V3 -housuissasi - se on se hetki, jolloin muistat jalkavetoketjut ja ihmettelet, miten pärjäsit niin kauan ilman niitä.


Vahvistetut saappaansäärystimet

Toisin kuin useimmat monosuitsit, saappaansäärystimet on valmistettu erityisen kovista materiaaleista, jotka kestävät astinlautojen aiheuttamaa kulumista. Löydät myös Kevlar® Armortex® -sekoitevahvikkeet hihansuusta, mikä tarkoittaa, että housujen helma näyttää yhtä hyvältä 100. päivänä kuin ensimmäisenä päivänä.


Taskuja ei voi koskaan olla liikaa

Tässä puvussa on 6 ulkotaskua, suojalasikohtainen tasku ja älytasku puhelimellesi, joten tässä puvussa on säilytystilaa kaikille seikkailun kannalta välttämättömille tarvikkeille - ja vähän enemmänkin. Se, mihin taskuun laitat tavaroita, on sinusta kiinni.


Tuuletus

Moottorikelkan ilmanvaihtojärjestelmä on ratkaisevan tärkeä koneen suorituskyvyn kannalta. Kun moottori ylikuumenee, se menettää tehoa. Kehomme toimii samalla tavalla - myös me tarvitsemme kykyä viilentyä. Kun suunnittelimme tämän puvun tuuletusta, saimme inspiraatiota leluistamme. Mikrovenytyspaneelit jäljittelevät tuuletussuojia, jotka pitävät sateen ja lumen poissa. Siirsimme tuuletusaukot lähemmäs rintaa, jotta ne toimivat optimaalisesti repun kanssa.  Smart-pocket Historian teknisesti kehittyneimpänä aikakautena useimmat päällysvaatteet vaativat meitä edelleen ottamaan puhelimen taskusta. Silikoninen älytaskumme on kosketusystävällinen ja auttaa sinua pitämään yhteyttä ja kommunikoimaan nopeammin, jotta voit käyttää vähemmän aikaa puhelimen esiin vetämiseen ja enemmän aikaa hauskanpitoon.  Miksi kaksi vetoketjua on parempi kuin yksi Liian tiukka kaulus tuntuu ahtaalta. Liian löysä kaulus voi olla kylmä. Ja leuan alla keskellä oleva vetoketju voi olla pistävä ja epämukava. Siksi kehitimme tämän monopuvun vetoketjun neljä kertaa uudelleen: suunnittelimme kauluksen, jonka jokainen kuljettaja


Useimmissa housuissa ei ole kokovetoketjua sivussa, ja kuvittelemme, että olet elänyt koko elämäsi housuihisi pääsemisessä hienosti ilman niitä. Muistele kuitenkin sitä päivää parkkipaikalla, kun laitoit kypärän päähäsi ja tajusit unohtaneesi polvisuojat. Tai säärisuojasi. Kun se tapahtuu, ja seisot Novo V3 -housuissasi - se on se hetki, jolloin muistat jalkavetoketjut ja ihmettelet, miten pärjäsit niin kauan ilman niitä.


Vahvistetut saappaansäärystimet

Toisin kuin useimmat monosuitsit, saappaansäärystimet on valmistettu erityisen kovista materiaaleista, jotka kestävät juoksulautojen aiheuttamaa kulumista. Löydät myös Kevlar® Armortex® -sekoitevahvikkeet hihansuusta, mikä tarkoittaa, että housujen helma näyttää yhtä hyvältä 100. päivänä kuin ensimmäisenä päivänä.


Taskuja ei voi koskaan olla liikaa

Tässä puvussa on 6 ulkotaskua, suojalasikohtainen tasku ja älytasku puhelimellesi, joten tässä puvussa on säilytystilaa kaikille seikkailun kannalta välttämättömille tarvikkeille - ja vähän enemmänkin. Se, mihin taskuun laitat tavaroita, on sinusta kiinni.


Ilmanvaihto

Moottorikelkan ilmanvaihtojärjestelmä on ratkaisevan tärkeä koneen suorituskyvyn kannalta. Kun moottori ylikuumenee, se menettää tehoa. Kehomme toimii samalla tavalla - myös me tarvitsemme kykyä viilentyä. Kun suunnittelimme tämän monopuvun ilmanvaihtojärjestelmää, saimme inspiraatiota leluistamme. Mikrovenytyspaneelit jäljittelevät tuuletussuojia, jotka pitävät sateen ja lumen poissa. Siirsimme tuuletusaukot lähemmäs rintaa, jotta ne toimivat optimaalisesti repun kanssa.


Smart-pocket

Historian teknisesti kehittyneimpänä aikakautena useimmat päällysvaatteet vaativat meitä edelleen ottamaan puhelimen taskusta. Silikoninen älytaskumme on kosketusystävällinen ja auttaa sinua pitämään yhteyttä ja kommunikoimaan nopeammin, jotta voit käyttää vähemmän aikaa puhelimen esiin vetämiseen ja enemmän aikaa hauskanpitoon.


Miksi kaksi vetoketjua on parempi kuin yksi

Liian tiukka kaulus tuntuu ahtaalta. Liian löysä kaulus voi olla kylmä. Ja leuan alla keskellä oleva vetoketju voi olla pistävä ja epämukava. Siksi kehitimme tämän monopuvun vetoketjun neljä kertaa uudelleen: suunnittelimme kauluksen, jonka jokainen kuljettaja voisi mukauttaa mukavuuden ja ilmanvaihdon yhdistelmää varten.


- Kalvo: Membraani: Sympatex® 45 000 mm
- 100 % tuulen- ja vedenpitävä

- Optimaalinen hengittävyys
- 45 000 mm:n vesipatsas
- Ergonomiset olkaimet 

- Raskaat saappaanlahkeet

- Verkko- ja taftivuori
- Sympatex®-kalvo
- Koko runko Cordura®

- Optimaalinen hengittävyys
- YKK Aquaguard® vetoketjut
- Armortex Kevlar -vahvikkeet
- Vahvistetut saumat
- Täysin saumattu
- Matalaprofiiliset laserleikatut rannesuojukset
Lisätietoja
TuotemerkkiTobe
Tuotenumero:900423-014
TuotetyyppiHaalarit / Mono Suits
KohderyhmäMiesten / Unisex
 1. Tobe Tiro V3 Monosuit Vuorellinen Haalari, Phantom
  Tobe Tiro V3 Monosuit Vuorellinen Haalari, Phantom
  Alkaen 594 € Normaalihinta 849 €
 2. Tobe Tiro V3 Monosuit Haalari, Phantom
  Tobe Tiro V3 Monosuit Haalari, Phantom
  Alkaen 479 € Normaalihinta 799 €
 3. Tobe Ekta LE Kelkkahaalari Monosuit, Purple Potion
  Tobe Ekta LE Kelkkahaalari Monosuit, Purple Potion
  Alkaen 559 € Normaalihinta 799 €
 4. Tobe Novo V4 Monosuit Haalari, Black Ink
  Tobe Novo V4 Monosuit Haalari, Black Ink
  Alkaen 769 € Normaalihinta 1099 €
 5. Tobe Vivid V3 Monosuit Haalari, Phantom
  Tobe Vivid V3 Monosuit Haalari, Phantom
  Alkaen 699 € Normaalihinta 999 €
 6. Tobe Ekta LE Kelkkahaalari Monosuit, Prune Sorbet
  Tobe Ekta LE Kelkkahaalari Monosuit, Prune Sorbet
  Alkaen 549 € Normaalihinta 799 €
 7. Tobe Tiro V3 Monosuit Haalari, Dragonfly
  Tobe Tiro V3 Monosuit Haalari, Dragonfly
  Alkaen 559 € Normaalihinta 799 €
 8. Tobe Vivid V3 NZ Kelkkahaalari Monosuit, Phantom
  Tobe Vivid V3 NZ Kelkkahaalari Monosuit, Phantom
  Alkaen 699 € Normaalihinta 999 €
 9. Tobe Vivid V3 Monosuit Haalari, Racing Red
  Tobe Vivid V3 Monosuit Haalari, Racing Red
  Alkaen 699 € Normaalihinta 999 €