Oakley Goggles Airbrake Mx Jet Black Speed w/RR RollOff

Tarjoushinta 162,9 € Normaalihinta 185 €
+5 kpl varastossa
Tuotenumero:
670-0030


Maksutavat

 
Toimituskulut 8,90€, Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv ilmainen palautus ja koon vaihto
 
Toimitusaika n. 1-4 työpäivää, varastot Suomessa ja Ruotsissa
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto

Oakleyn lasimalliston lippulaiva! Airbraken suunnittelun pohjimmainen idea oli tarjota ajajalle markkinoiden turvallisin lasi, jossa on mahdollisimman laaja näkökenttä.


Airbraken linssimateriaali on särkymätöntä Plutonite®-materiaalia, joka tarjoaa äärimmäisen tarkan optiikan lisäksi uskomattoman suojan isoimpiakin kiviä vastaan.


Linssi istuu rungossa kiinni erittäin tiukasti Switchlock®-kiinnityksen avulla, joka lukitsee linssin tukevasti runkoon ja helpottaa linssin vaihtamista.


Tällä lasilla ajettaessa silmät eivät joudu tarkentamaan näkökenttää linssin vääristävän vaikutuksen takia, jolloin keskittyminen säilyy ajaessa huomattavasti pidempään sillä aivot eivät väsy jatkuvaan ”tsuumaukseen”. Lasiin on myös helppo vaihtaa niin roll-off sarja, kuin muita kuluvia osia.


Toimitetaan Roll-offien kanssa.

Iskunkestävyys joka tekee sinusta voittamattoman, tämä teknologian maamerkki, jossa ensimmäisenä yhdistyy yhtäläinen design ja linssi, joka on valmistettu plutoniitista. Se on uusi suojaus standardi, jonka avulla voit mukautua ja valloittaa käyttäen Oakley Switchlock™ teknologiaa, salaisuus nopeaan ja helppoon linssin vaihtoon. Näkymä on auki, mukavuus ylittää järjen ja suorituskyky jättää muut lasit kompuroimaan toisesta sijasta.

Lisätietoja
ValmistajaOakley
Tuotenumero:670-0030
gtin700285646077
KategoriaLasit
Valmistajan tuotenumero57-989