Airoh Moottoripyöräkypärät ja Lisävarusteet

Airoh on yksi johtavista moottoripyöräilykypärien valmistajista ja kypärämallistosta löytyy monipuolisesti avokypäriä, umpikypäriä ja avattavia lipallisia adventure kypärämalleja. Tehdas sijaitsee Italiassa ja se on nykyaikainen huipputekninen laitos, jossa käytetään uusinta teknologiaa ja uusimpia laitteita korkealaatuisten sekä tyylikkäiden MP -kypärien valmistukseen. Yksi Airohin tehtaan merkittävimmistä piirteistä on sen sitoutuminen kestävään kehitykseen. Airoh -moottoripyöräkypärät valmistetaan kierrätettävistä materiaaleista, ja tehdas käyttää uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinkopaneeleita ja biomassalämmitysjärjestelmiä. Tehdas keskittyy vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen. Se on johtanut lukuisiin innovaatioihin, kuten huippukevyiden hiilikuitukypärien käyttöönottoon ja tehokkaiden ilmanvaihtojärjestelmien kehittämiseen. Tutustu kattavaan kypärävalikoimaamme !

  • Airoh Onroad Parts
    Airoh -moottoripyöräkypärien vaihtovisiirit, varaosat ja tarvikkeet onroad ja offroad käyttöön suoraan varastoltamme nopealla toimituksella. Tutustu valikoimaamme !
  • Airoh Visors
    Airoh -moottoripyöräkypärien vaihtovisiirit, aurinkovisiirit, tummennetut-, sävytetyt- ja peilivisiirit onroad sekä offroad käyttöön suoraan varastostamme nopealla toimituksella. Tutustu valikoimaamme !
Suodin
Katsotuimmat
Hinta: korkein
Hinta: matalin
Uusimmat
Suosituimmat
Tuotenimi
Sijainti
Aseta nousevaan järjestykseen
Tuotteet 1-40 / 107
16
40
80
  1. Airoh Helios Visiiri sininen peili
    Tarjoushinta 41 € Normaalihinta 44 €
Sivu
16
40
80